Table of Contents

Latest Featured Articles

 • Reviewing Sale Of Fish Products - Fish Marketing
  Get aware about the fish marketing practice and sale of fish products. Learn all about fish markets and marketing fish products here in this article.
  See Full Article

Hot Releases

 • A Comprehensive Guide On The Fishing Industry Get a complete overview of the fishing industry in world and its different sectors. Take a look at the industry of fishing and its marketing sectors.
  See Full Article
 • A Useful Guide On Fishing Farms For Raising Fish Commercially Learn about fishing farms, which is basically raising fish in tanks for commercial purpose. Gain an in-depth knowledge about these farms for fishing.
  See Full Article
 • A Complete Overview Of Fish Products Consumed All Over The World
  Get to know the whole range of fish products used as a source of food and other purposes. Learn about the numerous processed fish products used.
  See Full Article

Pescar.Sportiv

Pescar Sportiv vaprezintatotuldespre o partida de pescuitsportivsimultealtele (momeli, nade, scule, accesorii, retete de nada, tehnici de pescuit,videopescuit..). Invataticelemainoitehnici de pescuit la crap, rapitorisaualtipestipasnici.Partea de site  tehnici de pescuitcontinearticoleimportantepentruoricepescar. Articoleleprezentatevavorajutasavadezvoltaticunostinteledespremetodele de pescuitsivavor tine la curent cu celemainoitehici de pescuit la rapitor, crap saualtipestipasnici.

Majoritateapescarilor la pestipasnicipescuiesc la crap, probabil din cauzacaesteprintreceimaimaripesti din categoriapestilorpasnici. Crapulesteconsiderat de multi pescaricafiind un pestefoarteinteligent care nu poate fi prinsasausorsinecesita de multeorimetodesitehnicinoi de pescuit.

Pescuitul la rapitoriesteriscant, riscatisaprindeticelmai mare peste din viatavoastra. Nu cred caputemgeneralizapescuitul la rapitoricafiindunpescuitpreferat de pescarii care dorescsaprindacelmai mare peste, somnul de exempluestecelmai mare peste de la noi din tarafiindconsiderat un pesterapitor.  Tehnicile, metodelesimai ales sculelefolositesunt multiple la pescuitulrapitoriloriarmotivelesuntsimaimulte.Cei care pescuitisaudoritisapescuiti la rapitorsi nu numaivetigasi in sectiuneatehnici de pescuittoateinformatiilenecesarepentru a deveni un pescarprofesionistsau un pescar cu capturi record.

In sectiuneanadesimomeligasiti explicate toatemomelilesinadelefolosite la o partida de pescuit. Cititidespremomelilefolosite la pescuitulcrapuluisau la pescuitulrapitorilor, desprenadelefolosite la momireapestilorsireteleacestora.Vetigasi in aceasta parte a situluisimultearticoledesprecelemainoinadesimomelifolosite de pescari, unelevi se vorpareaciudatesau de unelenici nu atiauzitvreodata, darcelmai important estecaaceastea au efect.

Dacasuntetipasionati de pescuitvainvitsavizitatiPescar Sportiv

Latest Featured Articles

Intro To Bay Fishing For The Right Start

Get an intro to bay fishing, if you have little clue about it. Gather info about bay fishing before you set out for your bay fishing vacation.